Parköntözés

Az agrotechnológiában világon vezető pozíciót betöltő Netafim,a termelésben szerzett széleskörű tapasztalatait termékeik fejlesztése során és szolgáltatásaikban közvetlenül alkalmazzák szervesen hozzáillesztve a műszaki szaktanácsadást, melyúj horizontot nyit a park és házi kertek, valamint sportpályák és közparkok igényre szabott öntözése területén. A legjobb minőségű csepegtetőgombáktól és a legjobb csepegtetőcsövektől kezdve az elektronikus öntözésvezérlő rendszerekig a Netafim széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyet állandóan tovább fejleszt.

Netafim alacsony hozamú öntözőrendszerei mérséklik az altalajvizek fertőződését és csökkentik az öntözőrendszerek telepítési költségeit, ott ahol a helyi víznyerési lehetőségeket limitáltak vagy túlságosan drágák. A Netafim gazdaságosan üzemelő berendezései azáltal, hogy megbízható működésűek még alacsony nyomáson is, a legnagyobb bizalmat érdemelnek.

Netafim új öntözőrendszerével fertőzésmentes és virágzó kertek alakítható ki, melyek újra hasznosított vízzel is működhetnek.

Legyen szó akár nagy volumenű tereprendezésről, park vagy kiskert öntözésről a Irrivep Kft.-től, mint a Netafim Magyarországi partnerétől, Önök a legjobb megoldást várhatják, mely az egyéni igények maximális kielégítésére törekszik.